Diosa school of face & body

In person training

Het geven van een ontspannende gezichts- of lichaamsmassage is veel meer dan alleen het gebruik van de juiste technieken, essentiële klanttevredenheid en resultaten. Het gaat om de zintuigen, de manier waarop je lichaam beweegt terwijl je de massage geeft, de druk die je toevoegt, de sfeer, het lezen van de lichaamstaal van je klanten, begrijpen wat het lichaam van je klanten nodig heeft d.m.v. aanraking, temperatuur, voor- en naverzorging, jouw energie, en nog veel meer. Naast de Diosa School of Face & Body Digital Course biedt Diosa nu ook persoonlijke trainingen aan.

Wat kun je hiervan verwachten?

 • Ik kom naar jouw instituut om jou exclusief OF jou en je team te trainen.
 • Deze training is bedoeld voor professionals die al een schoonheidsbedrijf hebben.
 • Ik zal alle massage technieken van Diosa die ik gebruik in mijn eigen instituut laten zien en aanleren, en je helpen ze onder de knie te krijgen zodat ook jij de beste ontspannende gezichts- en lichaamsmassages kunt geven.
 • Je kunt kiezen uit 3 trainingen: Gezicht, Lichaam of Gezicht + Lichaam (afhankelijk van jouw noden).
 • De duur en het tijdstip van de training worden besproken nadat je het online formulier hebt ingevuld (zie hieronder).
 • Uiteindelijk ontvangt iedereen die de training heeft gevolgd een certificaat van voltooiing.

Om je training te boeken, vul je het formulier in. We zullen contact met je opnemen voor meer details en een gesprek, waarna we een datum en tijd zullen vastleggen voor de 1-op-1 massage training in persoon.

Verschillend van mijn digitale cursus, leer je hier rechtstreeks van mij hoe je een lichaams- en gezichtsmassage kunt geven die jouw klanten nooit zullen vergeten en waar ze steeds weer naar terug zullen komen. Ik wil dat je jouw klanten meeneemt op een reis waarin ze zoveel meer voelen dan alleen tevreden of ontspannen. Ik wil dat je aanbiedt wat ik aanbied en dat je agenda 2-3 maanden van tevoren volgeboekt is, zelfs als je premium prices hebt. Dit is allemaal mogelijk en ik zal je leren hoe.

Ik kan niet wachten om je daar te zien!

Veel liefde💛

Online cursus

Wil je beginnen met het geven van DE BESTE gezichts- en lichaamsmassages? Dan ben je hier aan het juiste adres ☺

Het hebben van de beste kennis, techniek en fysieke ruimte is super belangrijk…
Maar ervoor zorgen dat je klanten het gevoel hebben dat ze de beste ervaring en massage ooit hebben gehad, gaat verder dan dat.

Het maakt niet uit of je het allerbeste hebt als je klanten jouw ruimte verlaten en zich onverschillig of losgekoppeld voelen. Daarom onderscheidt de Diosa School of Face & Body-cursus zich van de rest. De reden waarom mijn klanten dol zijn op mijn massages is omdat ik ze elke keer een andere massage geef. Laat me het uitleggen.

✨ Een massage moet uiteraard een basis hebben die je kunt volgen als het gaat om technieken, maar je moet niet altijd dezelfde bewegingen doen bij iedereen en bij dezelfde klanten. Je moet zien/voelen wat je klant die dag nodig heeft, gebruik maken van de kennis die je hebt en een connectie met hen maken. Wees creatief!

Mijn klanten weten dat mijn aandacht, tijd en zorg tijdens onze tijd samen volledig op hen gericht zijn. Dit is ook wat ik voor jou wil.

Met de juiste begeleiding, technieken, oefening, theorie en zakelijk advies word je de massagetherapeut die je altijd al hebt willen zijn. Ook wel: de beste in de stad, geliefd door al haar klanten en met een volle agenda! De geheime Diosa-technieken onthuld. 🤫

Ik ben mijn bedrijf helemaal vanaf nul begonnen, zonder hulp, terwijl ik ook moeder was. Mijn reis is niet altijd over rozen gegaan. Ik heb uit de eerste hand ervaren hoe moeilijk het kan zijn om je bedrijf op te bouwen, hoe zwaar de concurrentie kan zijn, vooral online. Hoe uitdagend het is om nieuwe informatie te vinden zonder dat mensen misbruik van je maken.

Daarom heb ik deze cursus gemaakt. Ik geloof in jou en ik wil dat je de kickstart krijgt die ik nooit heb gehad. Op het gebied van bedrijfsvoering, marketing, behandelingen en klanttevredenheid. Ik hoop echt dat je deze alles-in-één cursus gebruikt om positieve energie te verspreiden en je klanten een onvergetelijke ervaring te bieden.

➡ Dit is wat je moet weten over de cursus:

 • De cursus zal je de theorie en technieken leren (praktijkvideo’s van technieken) die je zullen helpen om beter te worden in wat je doet.
 • De cursus is in het Engels.
 • Je kunt hem op elk moment en op je eigen tempo volgen.
 • Je hebt levenslange toegang tot de cursus en gegarandeerde toegang tot alle nieuwe lessen die in de toekomst worden toegevoegd.
 • Je krijgt een certificaat van voltooiing aan het einde van de cursus. Stuur me een video waarin je een massage uitvoert met de technieken, minstens 3 maanden nadat je de cursus hebt gevolgd, en ik zal je beoordelen.
 • Er zijn 3 versies beschikbaar: Gezicht, Lichaam of Gezicht + Lichaam.

➡ BONUS: Je zult ook het volgende vinden:

 • Bonuslessen met social media-strateeg Sarah Struijk
 • Hoe je meditatie kunt gebruiken tijdens je sessie met meditatiecoach Chrisje
 • Het belang van goede ademhalingstechnieken tijdens een sessie met personal trainer Donald Mupemba.

En nog veel meer…

Ik kan niet wachten om te zien hoe je bedrijf omhoog schiet! You can do this, bonita!

IMG_3030

JOIN THE NEWSLETTER

Hola beautiful souls! Sign up to get a 10% off discount code on all our online products, get exclusive Diosa content and first news on upcoming courses and projects.