Behandelingen

Laat u verzorgen met exclusieve verzorgingsproducten van KUO´S die de hoogste concentratie aan kostbare ingrediënten bevatten. U krijgt een stralende huid, verzorgd lichaam en een energieboost. Na persoonlijke analyse van uw huid en/of lichaam ontvangt u een op maat gemaakt programma en tips voor nazorg.

Eerste keer bij Diosa

Huidanalyse met Lightskin toestel + Customized intense treatment: 240 €

Vitale huid | 80 minuten | voor alle huidtypen

Tijdens onze huidscan wordt onmiddellijk de ware conditie van je huid onthuld, terwijl onze experts je alle nodige informatie zullen geven. Hierdoor kunnen we jouw behandeling zeer nauwkeurig aanpassen en de ideale producten voor thuisgebruik aanbevelen.

Huidanalyse + Productadvies:
95 €

Vitale huid | 30 minuten | voor alle huidtypen

Tijdens onze huidscan wordt onmiddellijk de ware conditie van je huid onthuld, terwijl onze experts je alle nodige informatie zullen geven. Hierdoor kunnen we jouw behandeling zeer nauwkeurig aanpassen en de ideale producten voor thuisgebruik aanbevelen.

Gelaatsverzorging

Customised Flash Treatment

95 € | 30 minuten | voor alle huidtypen

Laat je huid stralen met onze Customised Flash Treatment. Speciaal ontworpen voor alle huidtypes, deze behandeling biedt de perfecte opfrissing voor een feestelijke look.

De keuze van deze methoden wordt met zorg gemaakt en afgestemd op jouw unieke huidtype en behoeften.

Customised Intense Treatment

165 € | 50 minuten | voor alle huidtypen

De Customised Intense Treatment is de ideale oplossing voor alle huidtypes. Deze behandeling wordt volledig op maat gemaakt voor jouw specifieke huidbehoeften, biedt een grondige reiniging en richt zich op het verbeteren van je huidstructuur, zodat je een stralende en energieke uitstraling krijgt.

Customised Experience Treatment

195 € | 75 minuten | voor alle huidtypen

Onze Customised Experience Treatment is een all-inclusive ervaring voor alle huidtypes. Deze behandeling begint met een grondige reiniging, ondersteund huidverbetering en wordt afgesloten met een ontspannende hoofd-, nek- en schoudermassage, waardoor je een volledige en op maat gemaakte ontspannende luxe ervaring krijgt.

Diosa Arrangementen

DIOSA Extra Gentle treatment: 165 €

50 minuten | voor alle huidtypen

De DIOSA Extra Gentle Treatment is speciaal ontworpen voor mensen die kanker hebben (gehad) of onlangs chemotherapie hebben ondergaan, en biedt hen een extra dosis zorg en relaxatie.

Kuur van 6 sessies mogelijk

DIOSA Spa Treatment: 250 €

90 minuten | voor alle huidtypen

Full bodyscrub + Lichaamspakking + Hand/voet massage + Luxe hoofdmassage + Oorkaarsbehandeling + Rug/schouder nek massage

Keuze uit :
Deluxe chocolate treatment Gold star treatment Spa treatment Framboise treatment

DIOSA Kids Facial: 95 €

30 minuten | voor alle huidtypen

Introductie reiniging en masker geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar, en dient altijd te worden uitgevoerd in aanwezigheid van een ouder.

Kuur van 6 sessies mogelijk

DIOSA After Break Up/Detox treatment: 365 €

160 minuten | voor alle huidtypen

Verwen jezelf met onze DIOSA After Breakup / Detox Treatment.
Laat stress en emotionele spanning achter je terwijl we je lichaam en geest in balans brengen. Ontdek hernieuwde vitaliteit en innerlijke rust tijdens deze helende ervaring, speciaal ontworpen om je te helpen ontgiften en vernieuwen.

DIOSA Pre-Vacation Treatment: 255 €

110 minuten | voor alle huidtypen

Bereid jezelf voor op de ultieme vakantie met onze DIOSA Pre-Vacation Treatment. Begin je reis volledig ontspannen en met onze ultieme DIOSA glow.

Inbegrepen in deze behandeling:
1. Teeth whitening
2. Full Body Scrub
4. Customised Intense Treatment

DIOSA Pregnancy Treatment Face & Belly: 250 €

90 minuten | voor alle huidtypen

Verzorging voor je buik en gezicht, ultieme ontspanning voor jou en je kleintje Ontsnap aan de dagelijkse stress en geniet van pure rust en die stralende gloed na je behandeling.

Geschikt vanaf het derde trimester

DIOSA PMS Treatment: 250 €

110 minuten | voor alle huidtypen

Ideaal voor degenen die even willen ontsnappen aan de ongemakken van pijnlijke maandstonden of gewoon wat extra zorg en aandacht wensen tijdens deze periode.
Laat de stress en ongemakken achter je en geef jezelf een welverdiende boost.

DIOSA Pre-Wedding Treatment: 165 €

50 minuten | voor alle huidtypen

Stap stralend in het huwelijksavontuur met onze exclusieve DIOSA Pre-Wedding Treatment! Jouw grote dag is een mijlpaal in je leven, en we willen dat je er op je allerbest uitziet en je stralend voelt.

DIOSA Full Body Scrub + Lotion: 95 €

50 minuten | voor alle huidtypen

Keuze uit: Harmonising, chocolate, bamboo, spa exfoliation, vitamine C vitality, phytocare of lavendel

DIOSA V-Steam Treatment: 95 €

25 minuten | voor alle huidtypen

V-steam (vaginale stoom) is een eeuwenoud ritueel in inheemse culturen om vrouwelijke energie te eren en te verbinden. Het biedt zowel fysieke als emotionele voordelen, zoals het herstellen van de vaginale balans, vermindering van menstruatieklachten, en ontgifting van de baarmoeder. Het is populairder geworden in het Westen vanwege deze voordelen.

DIOSA Back Facial Treatment: 165 €

50 minuten | voor alle huidtypen

Ervaar onze Back Facial Treatment, ideaal voor het behandelen van rugacné of herstellen van een vakantie met iets té veel zon.

Laat je rug verzorgen en ontspan in één.

Kuur van 6 sessies mogelijk

DIOSA Booty Facial Treatment: 165 €

50 minuten | voor alle huidtypen

Perfect voor verzorging en het aanpakken van acne, ideaal voor wie een zittende baan heeft of zich voorbereidt op een vakantie.

Kuur van 6 sessies mogelijk

Post Operatieve Behandelingen

Anti-Cellulite / Firming Behandeling: 165 €

50 minuten | voor alle huidtypen

Onze deskundige masseurs maken gebruik van speciale technieken en tools om de bloedcirculatie te verbeteren, de huid te verstrakken en cellulite te verminderen.

Kuur van 10 sessies mogelijk

Post Chirurgische Behandeling: 165 €

50 minuten | voor alle huidtypen

Onze Post Chirurgische Behandeling is ontworpen om je te begeleiden en te ondersteunen na diverse ingrepen zoals liposuctie, tummy tuck, BBL, mommy make-over, buikwandcorrectie, borstlift, borstvergroting, bootylift, facelift, en meer. Ons gespecialiseerde team biedt zorgvuldige en deskundige nazorg om je herstel te bevorderen en eventuele ongemakken te verlichten. Kuur van 10, 20 of 30 sessies mogelijk

Fibrose Behandeling: 165 €

50 minuten | voor alle huidtypen

Speciaal ontworpen om opgestapelde collageen, littekenweefsel en vocht na chirurgische ingrepen aan te pakken. Ervaar verlichting en verbetering in het herstelproces met behulp van onze doeltreffende massage.

Kuur van 10 sessies mogelijk

Massages

Relaxmassage: 165 €

50 minuten

We masseren richting van het hart zodat de bloedcirculatie gestimuleerd wordt. Afvalstoffen worden verwijderd en knopen worden uit de spieren gehaald. De doorbloeding wordt bevorderd.

Dieptemassage: 165 €

50 minuten

Dieptemassage behandelt getroffen spieren en beschadigd weefsel, verbetert de doorbloeding en versnelt de afvoer van afvalstoffen. Het is ideaal voor sportblessures en stimuleert de aanvoer van bouwstoffen. Het verlicht acute en chronische bewegingsklachten, maar kan soms wat ongemak veroorzaken.

Hoofd-, Rug-, schouder- & nekmassage: 95 €

30 minuten

We masseren je rug, schouder en nek zodat de bloedcirculatie gestimuleerd wordt. Afvalstoffen worden verwijderd en knopen worden uit de spieren gehaald. De doorbloeding wordt bevorderd.

Rug-, Schouder- en Nek Zwangerschapsmassage: 95 €

30 minuten

Vanaf derde trimester met behulp van zwangerschapskussen

Balancing massage by Steph: 195 €

50 minuten

Total Body Rebalancing, uitgevoerd door Stephanie met meer dan 12 jaar ervaring en een uitgebreide opleiding in diverse massagetherapieën zowel in België als in het buitenland, biedt pijnvermindering, genezing en stressvermindering.

Zwangerschapsmassage: 165 €

50 minuten

BELANGRIJK: Vanaf 3 maanden met bewijs van toelating gynaecoloog

Geniet van pure ontspanning met onze zwangerschapsmassage. Laat alle spanning los terwijl we zorgen voor ultiem comfort tijdens deze speciale periode. Laat jezelf verwennen en ontspan volledig.

DIOSA Touch

DIOSA Touch: Body Lymphatic Drainage: 165 €

50 minuten | voor alle huidtypen

Lymfedrainage biedt tal van voordelen, zoals het verminderen van vochtophoping en zwellingen, het bevorderen van de afvoer van afvalstoffen, het versterken van het immuunsysteem, en het verlichten van pijn en vermoeidheid.

DIOSA Touch Body Modeling & Sculp: 195 €

50 minuten | voor alle huidtypen

Een modeling massage biedt verschillende voordelen, waaronder het verbeteren van de lichaamscontouren, het verminderen van cellulitis, het stimuleren van de bloedsomloop en het verstevigen van de huid.

DIOSA Touch: Facial Lymphatic Drainage + Sculp & Lift: 165 €

50 minuten | voor alle huidtypen

Deze massage heeft stevige druk en een hoog tempo, naast pompen en exclusieve manoeuvres die onmiddellijke resultaten opleveren. De techniek vermindert oedeem activeert de bloedcirculatie en verbetert een complex..

DIOSA Touch: Face & Body Drainage & Sculpt: 330 €

100 minuten | voor alle huidtypen

We tillen uw wellnesservaring naar een hoger niveau: onze body lymfedrainage behandeling kan nu gecombineerd worden met onze nieuw ontwikkelde ‘Lymphsculpt Facial Treatment

DIOSA Touch: Pregnancy Lymphatic Drainage: 165 €

50 minuten | voor alle huidtypen

DIOSA Touch: Sculpting Workout: 195 €

50 minuten | voor alle huidtypen

Onze sculpting workout is een win-win voor zowel de trainer als de deelnemer. We maken gebruik van speciale tools om de spieren verder te definiëren.

DIOSA Touch: Detox Treatment: 249 €

90 minuten | voor alle huidtypen

DIOSA’s Signature Lymfedrainagebehandeling is onze meest gewilde sessie, waarbij we een thermische saunasessie met magnesium deken combineren, gevolgd door onze kenmerkende lymfatische massage.

DIOSA Touch: Ice Sculpting Treatment: 195 €

50 minuten | voor alle huidtypen

Een modeling massage biedt verschillende voordelen, waaronder het verbeteren van de lichaamscontouren, het verminderen van cellulitis, het stimuleren van de bloedsomloop en het verstevigen van de huid..

DIOSA At home

DIOSA EXPERIENCE AT HOME / PARTY

Alle behandelingen zijn aanpasbaar aan uw wensen. Voor prijzen en andere informatie kan u steeds contact opnemen met info@diosa.be

  • Spraytan at home
  • Skincare workshop with friends or family
  • Massage experience at home
  • Exclusive wellness experience at home by Steph
  • Diosa op jouw girls night, bachelorette party, (business) event,…

Extra's

Laserontharing man/vrouw: Vanaf 55 €

Gelaat | Lichaam| vrouw | man

Diosa heeft een hele cabine gewijd aan permanente laserontharing en biedt dit aan voor zowel vrouwen als mannen en voor elk gebied (lichaam en gezicht). Wij beschikken over de meest geavanceerde machine die geschikt is voor effectieve en veilige ontharing op alle huidtinten.

Teeth whitening: Vanaf 85 €

30 minuten

Het witter maken van de tanden gebeurt door de combinatie van de tandverlichtende WHiTE gel en de lichtstralen van de WHiTE Lamp. WHiTE cosmetics is 100% natuurlijk & cosmetisch. Onschadelijk voor het tandglazuur. Geen Pijn, geen gevoeligheid, geen peroxides en een natuurlijke uitstraling

Organic tanning: Vanaf 25 €

30 minuten

Ontdek onze organic tanning Treatment voor de ultieme spray tan-ervaring. Bereid je huid voor en behoud je kleur langer met onze hydraterende en exfoliërende behandelingen. Inclusief nazorginstructies.