Aanvraagformulier Diosa at Home service

Contactformulier Diosa at Home (NL)

Extra informatie

Indien de gewenste locatie op een maximum van 10km van Diosa (Napelsstraat 118, 2000 Antwerpen) verwijderd ligt, zal er een eenmalig supplement van €20 gerekend worden om de vervoerkosten te dekken.

Indien de gewenste locatie verder dan 10km ligt van Diosa (Napelsstraat 118, 2000 Antwerpen) zal er een eenmalig supplement van €20 voor de eerste 10km met een surplus van €2/km (enkele rit) gerekend worden.

  • Indien de afstand 20km bedraagt zal er een bedrag van €60 aangerekend worden als vervoerskost, bovenop de kost van de behandeling.
  • Indien er enkel de optie is om betalend te parkeren zal er eenmalig een supplement van €7,50 toegevoegd worden aan het totaalbedrag.

U zal na het invullen van dit document twee zaken van ons ontvangen.

Eerst:
De offerte / factuur van de gewenste behandeling. Hierin zal u ook een overzicht van alle kosten terugvinden.

Na goedkeuring te hebben ontvangen:
Een anamneseformulier voor de gewenste behandeling. Dit dient correct en naar waarheid ingevuld te worden door elke persoon die een behandeling zal ontvangen en moet voor de behandeling gehandtekend teruggestuurd worden naar info@diosa.be.

 

Indien u de behandeling wenst te boeken dient u de volledige betaling over te maken. Zodra wij het betaalbewijs (via email) of de betaling ontvangen hebben, zal uw afspraak ingeboekt worden. U zal hiervan een bevestiging ontvangen via email.

 

Wij danken u voor uw vertrouwen en kijken er helemaal naar uit om u te ontmoeten zodat u een DIOSA ervaring in uw eigen omgeving kan ervaren.
- Team Diosa

IMG_3030

JOIN THE NEWSLETTER

Hola beautiful souls! Sign up to get a 10% off discount code on all our online products, get exclusive Diosa content and first news on upcoming courses and projects.