Aanvraagformulier Diosa at Home service

Alle behandelingen zijn aanpasbaar aan uw wensen. Voor prijzen en andere informatie kan u steeds contact opnemen met info@diosa.be

 • Spraytan at home

  Keuze uit:
  - Full body scrub *
  - Full body spraytan
  - Full experience: Full body scrub + full body spray tan
  Kan apart of in combinatie met elkaar genomen worden.

  * Voor de scrub moet er steeds een douche ter beschikking zijn op de gewenste locatie

 • Skincare workshop with friends or family

  - Minimum 3 personen
  - Bij Diosa of bij jou thuis

 • Massage experience at home

  - Enkel in Antwerpen

 • Exclusive wellness experience at home by Steph

  Stephanie Severino Fernandes, eigenares en CEO van DIOSA, is al meer dan 12 jaar actief op het gebied van schoonheid, gezondheid en welzijn. Zij is één van de meest gevraagde therapeutes / masseuses in de Benelux en heeft met enkele van de grootste sterren mogen werken, van muziek tot sport en het grote scherm. Hoewel zij traditioneel is opgeleid (schooljaren), zijn de meeste van haar technieken ontwikkeld door opleiding rond de wereld en eigen creativiteit en intuïtie, waardoor je een echt originele DIOSA-ervaring krijgt. Haar combinatie van rekoefeningen, stroming en balans voelt meer aan als een reis dan als een standaardmassage.

  Keuze uit volgende opties:
  - Diosa balancing massage
  - Diosa lymphatic massage
  - Diosa modeling / sculpting massage
  - Diosa face toning massage (sculpting)
  - Customised facial treatment

 • Diosa op jouw girls night, bachelorette party, (business) event,...

  De behandelingen volledig aanpasbaar aan jouw wensen.

Contactformulier Diosa at Home (NL)

Extra informatie

Indien de gewenste locatie op een maximum van 10km van Diosa (Napelsstraat 118, 2000 Antwerpen) verwijderd ligt, zal er een eenmalig supplement van €20 gerekend worden om de vervoerkosten te dekken.

Indien de gewenste locatie verder dan 10km ligt van Diosa (Napelsstraat 118, 2000 Antwerpen) zal er een eenmalig supplement van €20 voor de eerste 10km met een surplus van €2/km (enkele rit) gerekend worden.

 • Indien de afstand 20km bedraagt zal er een bedrag van €60 aangerekend worden als vervoerskost, bovenop de kost van de behandeling.
 • Indien er enkel de optie is om betalend te parkeren zal er eenmalig een supplement van €7,50 toegevoegd worden aan het totaalbedrag.

U zal na het invullen van dit document twee zaken van ons ontvangen.

Eerst:
De offerte / factuur van de gewenste behandeling. Hierin zal u ook een overzicht van alle kosten terugvinden.

Na goedkeuring te hebben ontvangen:
Een anamneseformulier voor de gewenste behandeling. Dit dient correct en naar waarheid ingevuld te worden door elke persoon die een behandeling zal ontvangen en moet voor de behandeling gehandtekend teruggestuurd worden naar info@diosa.be.

 

Indien u de behandeling wenst te boeken dient u de volledige betaling over te maken. Zodra wij het betaalbewijs (via email) of de betaling ontvangen hebben, zal uw afspraak ingeboekt worden. U zal hiervan een bevestiging ontvangen via email.

 

Wij danken u voor uw vertrouwen en kijken er helemaal naar uit om u te ontmoeten zodat u een DIOSA ervaring in uw eigen omgeving kan ervaren.
- Team Diosa

Exclusive 1:1 in person with

Juan Jose Ariet!

All the way from Argentina and in Belgium for an exclusive 2 day training on the 3 + 4 AUGUST Juan Jose Ariet will be teaching you his exclusive technique for his BAN FA CHINESE CHIROPRACY massage. Take your massage game to the NEXT LEVEL!