Diosa school of face & body

In Person training

Het geven van een ontspannende gezichts- of lichaamsmassage is veel meer dan alleen het gebruik van de juiste technieken, essentiële klanttevredenheid en resultaten. Het gaat om de zintuigen, de manier waarop je lichaam beweegt terwijl je de massage geeft, de druk die je toevoegt, de sfeer, het lezen van de lichaamstaal van je klanten, begrijpen wat het lichaam van je klanten nodig heeft d.m.v. aanraking, temperatuur, voor- en naverzorging, jouw energie, en nog veel meer. Naast de Diosa School of Face & Body Digital Course biedt Diosa nu ook persoonlijke trainingen aan.

Wat kun je hiervan verwachten?

  • Ik kom naar jouw instituut om jou exclusief OF jou en je team te trainen.
  • Deze training is bedoeld voor professionals die al een schoonheidsbedrijf hebben.
  • Ik zal alle massage technieken van Diosa die ik gebruik in mijn eigen instituut laten zien en aanleren, en je helpen ze onder de knie te krijgen zodat ook jij de beste ontspannende gezichts- en lichaamsmassages kunt geven.
  • Je kunt kiezen uit 3 trainingen: Gezicht, Lichaam of Gezicht + Lichaam (afhankelijk van jouw noden).
  • De duur en het tijdstip van de training worden besproken nadat je het online formulier hebt ingevuld (zie hieronder).
  • Uiteindelijk ontvangt iedereen die de training heeft gevolgd een certificaat van voltooiing.

Om je training te boeken, vul je het formulier in. We zullen contact met je opnemen voor meer details en een gesprek, waarna we een datum en tijd zullen vastleggen voor de 1-op-1 massage training in persoon.

Verschillend van mijn digitale cursus, leer je hier rechtstreeks van mij hoe je een lichaams- en gezichtsmassage kunt geven die jouw klanten nooit zullen vergeten en waar ze steeds weer naar terug zullen komen. Ik wil dat je jouw klanten meeneemt op een reis waarin ze zoveel meer voelen dan alleen tevreden of ontspannen. Ik wil dat je aanbiedt wat ik aanbied en dat je agenda 2-3 maanden van tevoren volgeboekt is, zelfs als je premium prices hebt. Dit is allemaal mogelijk en ik zal je leren hoe.

Ik kan niet wachten om je daar te zien!

Veel liefde💛

IMG_3030

JOIN THE NEWSLETTER

Hola beautiful souls! Sign up to get a 10% off discount code on all our online products, get exclusive Diosa content and first news on upcoming courses and projects.