Behandelingen

Laat u verzorgen met exclusieve verzorgingsproducten van KUO´S die de hoogste concentratie aan kostbare ingrediënten bevatten. U krijgt een stralende huid, verzorgd lichaam en een energieboost. Na persoonlijke analyse van uw huid en/of lichaam ontvangt u een op maat gemaakt programma en tips voor nazorg.

“U krijgt een stralende huid, verzorgd lichaam en een energieboost.”

Face care

Je ziet meteen hoe je huid er werkelijk aan toe is. Met de nodige bijkomende informatie die onze experts u zal mee geven. Zo kunnen wij je behandeling zeer gericht aanpassen en aangepaste producten voor thuisgebruik aanraden.

Je ziet meteen hoe je huid er werkelijk aan toe is. Met de nodige bijkomende informatie die onze experts u zal mee geven. Zo kunnen wij je behandeling zeer gericht aanpassen en aangepaste producten voor thuisgebruik aanraden.

De behandelingen worden uitgevoerd door Stephanie of professionele junior schoonheidsspecialistes met +3 jaar ervaring.

U heeft keuze uit de volgende opties: 
– Standaard
– Oogcontour
– Subliem

Microdermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen waarbij de huid onder vacuüm wordt behandeld met een continu stroom van micro-kristallen. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Zo ontstaat er een nieuwe huid.

Microdermabrasie wordt toegepast voor:

– een verbetering van het structuur van de huid
– het vervagen van fijne lijntjes en beginnende rimpelvorming
– onzuivere huid, verstopte en/of vergrote poriën
– acne littekens
– lichte pigmentvlekken
– huid onregelmatigheden
– door de zon beschadigde huid

Simildiet professionele peeling is een behandeling waarbij er op een gecontroleerde manier een dun laagje huid wordt verwijderd. Het is een uitstekend middel voor huidverbetering. De Peelings zijn niet gebufferd wat inhoud dat deze vele malen intenser zijn en dieper de huid in dringen. De Medische Peelings bevatten fruitzuren echter wel van natuurlijke aard.

Simildiet professionele peelings worden toegepast voor :

-Grove poriën,Vette huid , Acne & Rosea huid
-Verzorgend & Photo-aging: Werkt op de doorbloeding, kan pigmentvlekken verminderen,haalt vale laag van de huid.
-Regenererend/Depigmentatie: Verwijdert dode huidcellen, verbeterd huidconditie en Ph waarde, vermindert rimpels.
-Verstevigend: Hydrateert, werkt verstevigend en stimuleert celvernieuwing.

Is een multifunctioneel platform met de mogelijkheid om drie exclusieve technologieën van de nieuwste generatie samen te brengen die effectief en veilig zijn: R. Frequency (digitale radiofrequentie), Vacuum Push-Pull en DTI-systeem (digitaal transdermaal inbrengsysteem).

Ze geven u allemaal de mogelijkheid om een ​​breed scala aan huidvereisten op een persoonlijke manier te behandelen met totale garantie en effectiviteit.

Op het gelaat minimaliseren ze de problemen van slapte, rimpels (hoe diep ze ook zijn), devitalisatie, toning, etc. Je zult een jongere gezichtsuitdrukking bereiken in enkele sessies.

Op het lichaam verminderen ze hardnekkige cellulitis, striae en slapte. Ze versterken, renoveren, draineren, verminderen spierpijn, helpen postnatale genezing, enz. Je krijgt een slank en opnieuw een gedefinieerd silhouet.

Een automatisch, minimaal invasief microneedling-apparaat, dat via een module met 36 elektrisch aangedreven micronaalden op gecontroleerde wijze beschadigingen in de huid veroorzaakt om collageen in te brengen en te regenereren. Tegelijkertijd stimuleert het een betere opname van de actieve bestanddelen.

Microneedling is zeer geschikt voor:

▪rimpels
▪verstrakking van de huid, ook rond de ogen
▪verminderen/verwijderen van pigmentvlekken
▪vermindering van couperose
▪(acné)littekens
▪verfijning van grove poriën

Oorkaarsen vinden hun oorsprong in de eeuwenoude cultuur van de Hopi-indianen en andere natuurvolkeren. De oorkaarsbehandeling is een warmtebehandeling, het zijn opgerolde strookjes linnen of katoen gedrenkt in bijenwas, geneeskrachtige kruiden en/of etherische oliën die in het oor geplaatst worden.  Onderaan in de kaars is een filtertje aangebracht, in de oorkaars ontstaat er een schoorsteeneffect dat zorgt voor een licht zuigende werking. De kaars gebruikt de lucht in het oorkanaal, waardoor er een vacuüm ontstaat zodat het overtollige en vastzittende oorsmeer naar boven wordt gezogen. De beweging van de vlam zorgt voor een zachte, natuurlijke vibratie op het trommelvlies, verhoogt de doorbloeding van de gehoorgang en stimuleerd plaatselijke zenuwuiteinden, zenuwpunten en de vele acupunctuurpunten die zich in het binnenoor bevinden. Er wordt een betere doorbloeding en lymfestroom verkregen en er is onmiddelijk effect op de drukregeling in het oor en op ons evenwichtsorgaan. De kruidige geur, het knisperende geluid en de warmte zorgen bovendien voor een zalig gevoel. 

Dit mag van de leeftijd vanaf 3jaar.
Dit kan zowel voor toegepast worden bij zowel fysieke als emotionele klachten :


FYSIEKE KLACHTEN

snurken 
migraine
hoofdpijn
verkoudheid
griep
keelpijn
ontstoken amandelen
chronische bijholte- of voorhoofdholte problemen (vb.ontsteking)
oorsuizen, oorruis, doofheid (tinnitus)
oordruk (vb. dichtslaan van het oor)
neusslijmvlies ontsteking (rhinitis acuta)
oorverstopping door te veel oorsmeer (cerumenprop)
doorbloedingsstoornissen in het oor

MENTALE KLACHTEN

angst
depressie
oververmoeidheid
stress symptomen
slapeloosheid
hyperactiviteit
overmatig prikkelbaarheid


OORKAARSEN ZIJN AF TE RADEN BIJ:

een geperforeerde trommelvlies
in geval van allergie voor bestanddelen
acute oorontstekingen
geïnplanteerde gehoorbeentjes
eczeem of schimmel-infecties
epilepsie-patiënten
tumor in het oor
oordrains (buisjes in het oor)

In deze behandeling leren we schoonheid op een andere manier te benaderen, vanuit het perspectief van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM). Deze leer laat je inzien dat uiterlijk een weerspiegeling is van de energie, die door onze energiebanen en -velden stroomt. Een onbelemmerde doorstroming van deze energie is essentieel voor ons welzijn, dat zich onvermijdelijk reflecteert in schoonheid. Vooral het gelaat weerspiegelt onze gezondheid. De TCM gaat ervan uit dat schoonheid op elke leeftijd kan worden bereikt. Rimpels, huidverslapping, oneffenheden, zijn sporen van onze leefstijl, persoonlijke ervaringen en emoties. Door middel van anti-aging acupunctuur in combinatie met tui-na kan het verouderingsproces van binnenuit worden vertraagd!

Het witter maken van de tanden gebeurt door de combinatie van de tandverlichtende WHiTE gel en de lichtstralen van de WHiTE Lamp. WHiTE cosmetics is 100% natuurlijk & cosmetisch. Onschadelijk voor het tandglazuur. Geen Pijn, Geen Gevoeligheid, Geen Peroxides en natuurlijke uitsraling. De duurzaamheid van een behandeling is gemiddeld 3 tot 6 maanden (afhankelijk van ieders persoonlijke hygiëne).

Mogelijke oorzaken van de verkleuring:
• Externe verkleuring van de tand (tabak, koffie, sauzen, thee, voeding,..).
• Interne verkleuring van de tand (zachte fluorose of gekleurde tetracyline)
•Genetische vergeling van de tanden

We werken in alle veiligheid
Onze producten en toestellen van WHiTE cosmetics zijn CE gecertificeerd.

Deze massage heeft stevige druk en een hoog tempo, naast pompen en exclusieve manoeuvres die onmiddellijke resultaten opleveren. De techniek vermindert oedeem, activeert de bloedcirculatie en verbetert een complex netwerk van bloedvaten die lichaamsvloeistoffen verplaatsen, waardoor de gevreesde cellulitis wordt verminderd. Het resultaat is een minder opgeblazen en gespierd lichaam, met een snellere stofwisseling en dus een gevoel van welzijn.

Body care

We masseren richting het hart zodat de bloedcirculatie gestimuleerd wordt. Afvalstoffen worden verwijderd en knopen worden uit de spieren gehaald. Ook de doorbloeding wordt bevorderd.

Tijdens de relaxmassage vloeien spanningen die in voorbije periode werden opgebouwd weg en komt de geest tot rust. De massage werkt ook preventief en zorgt dat stress en vervelende situaties makkelijker los gelaten kunnen worden en niet opgeslagen worden in het lichaam.

Tijdens de dieptemassage worden je getroffen spierlagen en beschadigde weefsels letterlijk stevig onder handen genomen. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en snellere afvoer van afvalstoffen uit je lichaam.
Een diepte massage is dan onder andere ook heel populair bij sportblessures. Dankzij de krachtige uitwerking van de massage wordt de aanvoer van bouwstoffen in je lichaam gestimuleerd.
Een dieptemassage zorgt voor verlichting en biedt bij acute en chronische bewegingsklachten en bewegingspijn.

Omdat een dieptemassage een stevige massagevorm is, kan het zijn dat je soms wat last ervaart.

Veel water drinken na de massage kan stijfheid de volgende dag voorkomen. Dit komt omdat water helpt om afvalstoffen sneller je lichaam te laten verwijderen. Heb je de volgende dag toch wat last van stijve spieren? Dan betekent dit dat je lichaam heel veel afvalstoffen heeft verwijderd. De pijn zal normaal na een dag of 2 langzaam wegtrekken.

Total body rebalancing: pijnvermindering, genezing en stressvermindering uitgevoerd door Stephanie, die 12+ jaren ervaring heeft en verschillende diploma’s bezit van specifieke massagetherapieën zowel in België als in het buitenland. 

Opstapeling van spanning zet alle menselijke vitale systemen onder druk. Omdat de spanning geleidelijk aan toeneemt, wordt het genegeerd of niet opgemerkt. Ondertussen veroorzaakt de spanning knelpunten in het lichaam die de doorstroming van bloed, lymfevocht en signalen van het zenuwstelsel belemmeren. Deze knelpunten resulteren in een verhoogde energieproductie en extra stress voor het lichaam omdat het hart harder werkt om bloed door die knelpunten te pompen. Stephanie zal elk probleemgebied aanpakken en ervoor zorgen dat u zich lichter, gezonder en gelukkiger voelt nadat het lichaam in balans is gebracht en uw energie vrij zal stromen. 

Deze sessie omvat: 
– Lichaamsmassage (combinatie relaxatie- & dieptemassage)
– Lichaamsrekken
– Energiebalans
– Triggerpoint therapie
– Aromatherapie
– Warme/koude stenen (optioneel) 
– Cupping (optioneel)
– Massagekaarsen (optioneel)

Eerst worden de voeten/handen exfolieert en verwijdert dode huidcellen waardoor je een zacht en nieuw gevoel geeft. Daarna wordt er een rustgevende massage aan toegepast.

Bij de lichaamsmassage worden lichaam en geest in balans gebracht terwijl de voet/hand massage zich toelegt op het welzijn van de interne organen.
Voordelen :

– betere circulatie
– verbetering immuunsysteem
– minder stijfheid
– minder stress, beter slapen en een heldere geest

Geschiedenis en info:

De V-steam (vaginale stoom) ontstond duizenden jaren geleden en is te zien in bijna elke inheemse cultuur. Deze culturen gebruiken V-steam als een gewoon ritueel om hun vrouwelijke energie te eren en te verbinden. Yoni-stengels kunnen worden gebruikt om de balans te herstellen en stagnatie op te heffen.

De V-steam is een helende kruidensauna voor de vagina en baarmoeder. Door vaginaal te stomen reinig en verzorg je de vagina en baarmoeder. Deze reiniging wordt ingezet bij menstruatieproblemen, na de bevalling, wanneer je een kinderwens hebt, of gewoon wanneer je wilt genieten van een ontspannend moment voor jezelf.

De populariteit is de laatste tijd erg toegenomen in het Westen, en met goede reden!

Fysieke voordelen van V-steam:

 • Helpt bij het herstel van de bacteriële en ph-balans ter voorkomen van infecties, bacteriële vaginose, schimmelinfecties en geuren
 • Vermindering van pijn, opgeblazen gevoel en uitputting geassocieerd met menstruatie
 • Stimuleert een betere doorbloeding
 • Houdt vaginale afscheiding onder controle
 • Ontgift de baarmoeder en het lichaam
 • Snellere genezing en versteviging van het voortplantingssysteem na de bevalling
 • Zorgt voor verstrakking van de vagina
 • Verzacht de symptomen van de menopauze zoals droogheid of pijn
 • Werkt libidoverhogend

Emotionele en spirituele voordelen van V-steam:

 • Geeft moderne vrouwen de gelegenheid om zich opnieuw te verbinden met de voorouderlijke wijsheid van de baarmoeder
 • Bevrijding van opgeslagen emoties en angst
 • Toegang tot de vrouwelijke energie die aanleiding geeft tot onze levendige uitstraling
 • Verlicht spanning en creëert een staat van gelukzaligheid
 • Helpt bij slapeloosheid
 • Kan helpen bij verwerking van een seksueel trauma
 • Bevordert seksuele gemeenschap
 • Geeft je zelfvertrouwen een boost

Do’s & don’ts bij de V-steam

Boek de V-steam voor of na je menstruatie, niet tijdens
Ga nog snel naar het toilet voor de V-steam
Zorg voor voldoende rust na de behandeling
Houd je lichaam zo warm mogelijk na de behandeling

× Boek geen V-steam in de volgende gevallen:
– Tijdens je menstruatie
– Als je zwanger bent of denkt zwanger te kunnen zijn
– Als je wondjes, zweertjes of blaren hebt
– Als je een actieve infectie hebt met brandende jeuk
– Als je piercings en/of een Yoni-ei draagt (deze eerst verwijderen)
– Als je een nierziekte hebt
– Als je kanker of een tumor hebt

Hoe vaak mag ik een V-steam doen?

 • Voor algemene reiniging: 1 tot 3 keer per maand.
 • Bij menstruatie-, cyclus- en hormonale klachten: 2 tot 3 keer per week, tot de klachten afnemen.
 • Bij kinderwens: na je menstruatie 1 tot 3 keer per week; tot je vruchtbare week. Heel belangrijk is om na je ovulatie niet meer te stomen.
 • Na de bevalling: vanaf 2 weken na de bevalling, mits je geen wonden, hechtingen of bloedingen meer hebt. 2 tot 3 keer per week gedurende 6 weken na de bevalling, daarna kan je overstappen op 1 tot 3 keer per maand.
 • Bij vaginale droogheid, jeuk en irritaties: 1 keer per week zolang de klachten aanhouden.
 • Tijdens de menopauze: 1 tot 2 keer per maand

Veilig verlichten van intieme delen (oksels, anus, schaamstreek, etc.)

Diosa arrangement treatments

De ultieme gezichtsbehandeling! Deze service is all-inclusive en bevat alle modaliteiten. Geen supplementen kosten. Deze service bespaart u ook geld in plaats van elke service apart toe te voegen. De Elite treatment is niet alleen een diep reinigende gezichtsbehandeling, maar omvat:
– Dieptereiniging
– Microdermabrasie voor exfoliatie
– Microneedling
– Zuurstoftherapie om te versterken en te genezen
– LED-therapie
– Efficy toestel om de producten in de juiste huidlaag te laten inwerken
– Hoofd, schouder en nek massage
– V-steam
– Casmara of Hydrojelly masker om de huid te kalmeren en te voeden.

Duur: 165 min

Ideaal voor een event, verjaardag, trouw, etc.

Duur: 50 min

Deze behandeling is voor mensen die kanker hebben of net chemobehandelingen achter de rug hebben. Hier worden ze extra in de watten gelegd dankzij de DIOSA Extra Gentle Treatment.

Duur: 50min

We werken huidverbeterend zodat je een mooie glow hebt op je grote dag.

Silver package
– 3 sessies in totaal
– 3 maanden van tevoren starten

Golden package
– 6 sessies in totaal
– 6 maanden van tevoren starten

Duur: 50 min per sessie

Introductie reiniging en masker vanaf 6 jaar tot en met 12 jaar.
Deze behandeling wordt enkel gedaan in het bijzijn van één van de ouders.

Duur: 30 min

– V-steam
– Full Bodyscrub
– Massage
– KUO’S gelaatsverzorging

Simpele dingen die essentieel zijn om je vakantie met een glow te starten.
– V-steam
– Full body scrub
– Diosa Glow Up (facial)

Pregnancy Facial – 1st & 2nd trimester

Pregnancy Double Treatment Face & Belly – 3rd trimester

Post Pregnancy Treatment
Te starten minimum 3 maanden na de bevalling

Bestaat uit:
– Diosa glow up Treatment
– V-steam
– Heavy legs treatment
– Rug-, schouder- en nekmassage
Duur: 180 min

Silver
– V-steam
– Rug-, schouder- & nekmassage
Duur: 60 min

Golden
– V-steam
– Rug-, schouder- en nekmassage
– KUO’s standard facial
Duur: 120 min

Diosa Touch

Deze massage is speciaal ontwikkeld om het vetweefsel van het lichaam opnieuw vorm te geven – het werkt het vet alsof het plasticine is, om de lichaamscontouren te verbeteren en een nog mooier silhouet te krijgen. De aanbeveling is om het een of twee keer per week te doen om de resultaten te behouden, of zelfs een enkele sessie voor een dag dat je een speciale gebeurtenis hebt!

Lymfedrainage is een vorm van massage die zich richt op het stimuleren van de natuurlijke afvoer van de lymfeklieren om afvalstoffen en gifstoffen uit het lichaam te verwijderen via de nieren.

Het wordt specifiek aanbevolen om de overtollige lichaamsvloeistoffen te verwijderen die zich in de diepere jaren van de huid en spieren hebben opgehoopt. Het omvat een zachte stimulatie van de diepere weefsels om de functies van de lymfe en bloedvaten in het gebied te stimuleren om de ongewenste gifstoffen, en vloeistoffen af te voeren

Het verschil met de traditionele methode zit in de uitvoering van de massage: ritme, druk en snelheid. Hiermee bereiken we de voordelen die gemiddeld 5 sessies van de klassieke methode zouden vergen, zoals:

 • Volumeverlies
 • Verbeterde spijsvertering
 • Verbetering van de darmtransit
 • Activering van de bloedsomloop
 • Gevoel van lichtheid, vooral in de benen
 • Silhouetverbetering
 • Verbetering van cellulitis (oedemateus)

Het is aanbevolen om het 1 of 2 keer per week te herhalen om de resultaten te behouden, of zelfs een enkele sessie voor een speciale dag! De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar, en het lymfestelsel blijft tot 72 uur na de massage op gang.

Naast het elimineren van vloeistoffen en gifstoffen, bevordert het ook de activering van de bloedsomloop, wat volgende voordelen heeft:

 • Verbetert de bloedsomloop
 • Versterkt het immuunsysteem
 • Verhoogt het metabolisme
 • Verbetert de elasticiteit van de huid
 • Verbetert de spijsvertering en bevordert gewichtsverlies
 • Vermindert stress
 • Helpt bij constipatie
 • Stimuleert de aanmaak van goede hormonen (serotonine, endorfine, oxytocine) en kan helpen bij hormonale disbalans
 • Ontspannend effect

Contra indicatie:

Trombofilie (neiging om trombose – bloedstolsels – te ontwikkelen door afwijkingen in het stollingssysteem), griep, koorts, infecties, gebruik van antibiotica, onbehandelde hartproblemen, nierinsufficiëntie, open wonden, kankerpatiënten moeten toestemming van hun arts kunnen voorleggen.

Buccal massage included

DIOSA’S Kenmerkende lymfedrainagebehandeling – Onze meest populaire behandeling combineert een magnesium thermisch verpakte saunasessie deken, gevolgd door onze kenmerkende lymfatische massage. Het natuurlijk ontgiftend zweet bevordert dat het lichaam voorbereidt op de massage. Onze kenmerkende lymfatische massage omvat modellerende massagetechnieken om de effecten van de lymfedrainage te maximaliseren om uw immuunsysteem te stimuleren, de bloedsomloop te vergroten, het uiterlijk van cellulitis te verminderen, zwelling te verminderen en het lichaam vorm te geven.

Duur: 90 min

We verhogen uw wellness-ervaring: onze body Lymfedrainage behandeling kan nu worden gecombineerd met onze nieuw ontwikkelde Lymphsculpt Facial Treatment. De perfecte combinatie voor je lichaam en gezicht om je te helpen ontgiften en je jeugdige glans terug te krijgen. Onze Lymphsculpt Facial Treatment helpt overtollig water naar de lymfeklieren te verplaatsen, waar het op natuurlijke wijze door het lichaam wordt verwijderd. De behandeling: herstelt uw natuurlijke lymfedrainage in het gezicht, elimineert wallen, minimaliseert rimpels, benadrukt uw gezichtsbotstructuur, verbetert de doorbloeding van de huid, verjongt, gaat veroudering tegen. Onze kenmerkende lymfedrainagebehandeling omvat modellerende massagetechnieken om de effecten van de lymfedrainage te maximaliseren om: uw immuunsysteem te stimuleren, de bloedcirculatie te verhogen, het uiterlijk van cellulitis te verminderen, zwelling te verminderen en vorm het lichaam

Duur: 100 min

Maak vandaag nog een afspraak