Behandelingen

Laat u verzorgen met exclusieve verzorgingsproducten van KUO´S die de hoogste concentratie aan kostbare ingrediënten bevatten. U krijgt een stralende huid, verzorgde lichaam en een energieboost. Na persoonlijke analyse van uw huid en/of lichaam ontvangt u een op maat gemaakt programma en tips voor nazorg.

“U krijgt een stralende huid, verzorgde lichaam en een energieboost.”

Face care

Door spierversteviging en specifieke iontoforese wordt de huid gelift en worden ingrediënten ingesluisd.

Het resultaat dat verkregen wordt door de microcurrent wordt ook wel non-surgical facelift genoemd. Hierdoor kunnen spieren worden verkort en verlengt, kan de huid worden gelift en kunnen ingrediënten worden ingesluisd.

Voordelen:
Wond heling
Lift de huid
Verbeterd de bloedcirculatie
Stimuleert de fibroblasten

Microdermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen waarbij de huid onder vacuüm wordt behandeld met een continu stroom van micro-kristallen. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Zo ontstaat er een nieuwe huid.

Microdermabrasie wordt toegepast voor:

– een verbetering van het structuur van de huid
– het vervagen van fijne lijntjes en beginnende rimpelvorming
– onzuivere huid, verstopte en/of vergrote poriën
– acne littekens
– lichte pigmentvlekken
– huid onregelmatigheden
– door de zon beschadigde huid

Simildiet professionele peeling is een behandeling waarbij er op een gecontroleerde manier een dun laagje huid wordt verwijderd. Het is een uitstekend middel voor huidverbetering. De Peelings zijn niet gebufferd wat inhoud dat deze vele malen intenser zijn en dieper de huid in dringen. De Medische Peelings bevatten fruitzuren echter wel van natuurlijke aard.

Simildiet professionele peelings worden toegepast voor :

-Grove poriën,Vette huid , Acne & Rosea huid
-Verzorgend & Photo-aging: Werkt op de doorbloeding, kan pigmentvlekken verminderen,haalt vale laag van de huid.
-Regenererend/Depigmentatie: Verwijdert dode huidcellen, verbeterd huidconditie en Ph waarde, vermindert rimpels.
-Verstevigend: Hydrateert, werkt verstevigend en stimuleert celvernieuwing.

Is een multifunctioneel platform met de mogelijkheid om drie exclusieve technologieën van de nieuwste generatie samen te brengen die effectief en veilig zijn: R. Frequency (digitale radiofrequentie), Vacuum Push-Pull en DTI-systeem (digitaal transdermaal inbrengsysteem).

Ze geven u allemaal de mogelijkheid om een ​​breed scala aan huidvereisten op een persoonlijke manier te behandelen met totale garantie en effectiviteit:

Op het gelaat minimaliseren ze de problemen van slapte, rimpels (hoe diep ze ook zijn), devitalisatie, toning, etc. Je zult een jongere gezichtsuitdrukking bereiken in enkele sessies.

Op het lichaam verminderen ze hardnekkige cellulitis, striae en slapte. Ze versterken, renoveren, draineren, verminderen spierpijn, helpen postnatale genezing, enz. Je krijgt een slank en opnieuw een gedefinieerd silhouet.

Een automatisch, minimaal invasief microneedling-apparaat, dat via een module met 36 elektrisch aangedreven micronaalden op gecontroleerde wijze beschadigingen in de huid veroorzaakt om collageen in te brengen en te regenereren. Tegelijkertijd stimuleert het een betere opname van de actieve bestanddelen.

Microneedling is zeer geschikt voor:

▪rimpels
▪verstrakking van de huid, ook rond de ogen
▪verminderen/verwijderen van pigmentvlekken
▪vermindering van couperose
▪(acné)littekens
▪verfijning van grove poriën

Deze techniek is gebaseerd op de stimulatie van de natuurlijke processen waarover de huid zelf beschikt om zich te herstellen, repareren en optimaliseren.

– Anti-aging
96% vervaagde rimpels

– Imperfecties
100% minder imperfecties

– Roodheden
100% minder roodheid

– Hyperpigmentatie
100% lichtere vlekken

DMK is uniek met dit concept om enzymes te gebruiken om op die manier de huid terug op te bouwen.  Dankzij de kracht van de enzymes wordt de huid heropgebouwd! Alle DMK -behandelingen en producten zijn ontworpen om diep in de huid door te dringen en om de huidvernieuwing op CELLULAIR niveau te stimuleren. Dit gebeurt door het unieke transportsysteem en de actieve ingrediënten. ​De formules van DMK zijn werkzaam op drie belangrijke systemen: •de SPIEREN van het gelaat (spiercontracties) •de BLOEDVATEN (zuurstoftherapie) •het LYMFESYSTEEM (detox en afvoer) DMK is DE huidtherapie met gegarandeerde & natuurlijke resultaten! Hernieuw je op een non-invasieve manier. Het is géén “quick-fix” . Het is een paramedische therapie, onderbouwd door de botanische wetenschap, die met unieke huid-eigen formules de huid kan herstellen en opnieuw doet stralen!

Oorkaarsen vinden hun oorsprong in de eeuwenoude cultuur van de Hopi-indianen en andere natuurvolkeren. De oorkaarsbehandeling is een warmtebehandeling, het zijn opgerolde strookjes linnen of katoen gedrenkt in bijenwas, geneeskrachtige kruiden en/of etherische oliën die in het oor geplaatst worden.  Onderaan in de kaars is een filtertje aangebracht, in de oorkaars ontstaat er een schoorsteeneffect dat zorgt voor een licht zuigende werking. De kaars gebruikt de lucht in het oorkanaal, waardoor er een vacuüm ontstaat zodat het overtollige en vastzittende oorsmeer naar boven wordt gezogen. De beweging van de vlam zorgt voor een zachte, natuurlijke vibratie op het trommelvlies, verhoogt de doorbloeding van de gehoorgang en stimuleerd plaatselijke zenuwuiteinden, zenuwpunten en de vele acupunctuurpunten die zich in het binnenoor bevinden. Er wordt een betere doorbloeding en lymfestroom verkregen en er is onmiddelijk effect op de drukregeling in het oor en op ons evenwichtsorgaan. De kruidige geur, het knisperende geluid en de warmte zorgen bovendien voor een zalig gevoel. 

Dit mag van de leeftijd vanaf 3jaar.
Dit kan zowel voor toegepast worden bij zowel fysieke als emotionele klachten :


FYSIEKE KLACHTEN

snurken 
migraine
hoofdpijn
verkoudheid
griep
keelpijn
ontstoken amandelen
chronische bijholte- of voorhoofdholte problemen (vb.ontsteking)
oorsuizen, oorruis, doofheid (tinnitus)
oordruk (vb. dichtslaan van het oor)
neusslijmvlies ontsteking (rhinitis acuta)
oorverstopping door te veel oorsmeer (cerumenprop)
doorbloedingsstoornissen in het oor

MENTALE KLACHTEN

angst
depressie
oververmoeidheid
stress symptomen
slapeloosheid
hyperactiviteit
overmatig prikkelbaarheid


OORKAARSEN ZIJN AF TE RADEN BIJ:

een geperforeerde trommelvlies
in geval van allergie voor bestanddelen
acute oorontstekingen
geïnplanteerde gehoorbeentjes
eczeem of schimmel-infecties
epilepsie-patiënten
tumor in het oor
oordrains (buisjes in het oor)

In deze behandeling leren we schoonheid op een andere manier te benaderen, vanuit het perspectief van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM). Deze leer laat je inzien dat uiterlijk een weerspiegeling is van de energie, die door onze energiebanen en -velden stroomt. Een onbelemmerde doorstroming van deze energie is essentieel voor ons welzijn, dat zich onvermijdelijk reflecteert in schoonheid. Vooral het gelaat weerspiegelt onze gezondheid. De TCM gaat ervan uit dat schoonheid op elke leeftijd kan worden bereikt. Rimpels, huidverslapping, oneffenheden, zijn sporen van onze leefstijl, persoonlijke ervaringen en emoties. Door middel van anti-aging acupunctuur in combinatie met tui-na kan het verouderingsproces van binnenuit worden vertraagd!

Het witter maken van de tanden gebeurt door de combinatie van de tandverlichtende WHiTE gel en de lichtstralen van de WHiTE Lamp. WHiTE cosmetics is 100% natuurlijk & cosmetisch. Onschadelijk voor het tandglazuur. Geen Pijn, Geen Gevoeligheid, Geen Peroxides en natuurlijke uitsraling. De duurzaamheid van een behandeling is gemiddeld 3 tot 6 maanden (afhankelijk van ieders persoonlijke hygiëne).

Mogelijke oorzaken van de verkleuring:
• Externe verkleuring van de tand (tabak, koffie, sauzen, thee, voeding,..).
• Interne verkleuring van de tand (zachte fluorose of gekleurde tetracyline)
•Genetische vergeling van de tanden

We werken in alle veiligheid
Onze producten en toestellen van WHiTE cosmetics zijn CE gecertificeerd.

Deze massage heeft stevige druk en een hoog tempo, naast pompen en exclusieve manoeuvres die onmiddellijke resultaten opleveren. De techniek vermindert oedeem, activeert de bloedcirculatie en verbetert een complex netwerk van bloedvaten die lichaamsvloeistoffen verplaatsen, waardoor de gevreesde cellulitis wordt verminderd. Het resultaat is een minder opgeblazen en gespierd lichaam, met een snellere stofwisseling en dus een gevoel van welzijn.

Body care

We masseren richting van het hart zodat de bloedcirculatie gestimuleerd wordt. Afvalstoffen worden verwijderd en knopen worden uit de spieren gehaald. De doorbloeding wordt bevorderd.

Tijdens de relaxmassage vloeien spanningen die in voorbije periode werden opgebouwd weg en komt de geest tot rust. De massage werkt ook preventief en zorgt dat stress en vervelende situaties makkelijker los gelaten kunnen worden en niet opgeslagen worden in het lichaam.

Tijdens de dieptemassage worden je getroffen spierlagen en beschadigde weefsels letterlijk stevig onder handen genomen. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en snellere afvoer van afvalstoffen uit je lichaam.
Een diepte massage is dan onder andere ook heel populair bij sportblessures. Dankzij de krachtige uitwerking van de massage wordt de aanvoer van bouwstoffen in je lichaam gestimuleerd.
Een dieptemassage zorgt voor verlichting en biedt bij acute en chronische bewegingsklachten en bewegingspijn.

Omdat een dieptemassage een stevige massagevorm is, kan het zijn dat je soms wat last ervaart.

Veel water drinken na de massage kan stijfheid de volgende dag voorkomen. Dit komt omdat water helpt om afvalstoffen sneller je lichaam te laten verwijderen. Heb je de volgende dag toch wat last van stijve spieren? Dan betekent dit dat je lichaam heel veel afvalstoffen heeft verwijderd. De pijn zal normaal na een dag of 2 langzaam wegtrekken.
Een hotstone massage kan zorgen voor flexibelere gewrichten

De warmte vulkanische stenen op de lichaam ontspannen de spieren en gewrichten. Door spierspanning kunnen de spieren soms pijnlijk en onbuigzamer worden, maar door de warmte van de stenen kunnen de gewrichten flexibeler worden en kun je makkelijker bewegen.

De warmte van de vulkanische stenen dringt diep door in de spieren. En nadat zij de kern van uw lichaam verwarmd hebben, word je zorgzaam gemasseerd met behulp van essentiële oliën.
Een zwangerschapsmassage zorgt voor een betere nachtrust, verminderde rugpijn en bekkenklachten. Dit massage zorgt voor het Verlichten van dragende spanning en de zwelling verminderen. Er is ook afname van stress waardoor ontspannen gemakkelijker wordt. Uit onderzoek is gebleken dat zwangerschapsmassage ervoor zorgt dat je beter slaapt, minder stress hormonen aanmaakt, minder rugpijn hebt en dat er minder complicaties optreden tijdens de bevalling. Ideaal vanaf maand 3…
Eerst worden de voeten/handen exfolieert en verwijdert dode huidcellen waardoor je een zacht en nieuw gevoel geeft. Daarna wordt er een rustgevende massage aan toegepast.

Bij de lichaamsmassage worden lichaam en geest in balans gebracht terwijl de voet/hand massage zich toelegt op het welzijn van de interne organen.
Voordelen :

– betere circulatie
– verbetering immuunsysteem
– minder stijfheid
– minder stress, beter slapen en een heldere geest
De kruidenstempelmassage komt oorspronkelijk uit Azië. Hier worden al eeuwenlang kruidenstempels gebruikt bij de traditionele geneeskunde en ayurvedische behandelingen.

Deze eeuwenoude techniek is ontzettend zuiverend en ontspannend, dankzij de indringende warmte en de geur van unieke specerijen die verspreid worden tijdens het ritueel.

Geschiedenis:

De V steam (Vaginale) stoom dateert duizenden jaren en is te zien in bijna elke inheemse cultuur. Afrikaans, Maya, Grieks, Indiaans, Filippijns, Japans en vele andere Aziatische landen hebben de praktijk beschreven als V-Steams, Vaginale Stooming. Deze culturen hebben V steam gebruikt als een gewoon ritueel om hun vrouwelijke energie te eren en te verbinden. Yoni-stengels kunnen worden gebruikt om de balans te herstellen en stagnatie op te heffen. Zijn populariteit is gegroeid in het Westen, en met goede reden!

*Fysieke voordelen van V Steam, vaginale stoom:

•Helpt bij het herstel van de bacteriële en ph-balans om te helpen bij het voorkomen van infecties, bacteriële vaginose, schimmelinfecties en geuren
•Vermindering van pijn, opgeblazen gevoel en uitputting geassocieerd met menstruatie
•Vermindert zware menstruatie

•Regulatie van onregelmatige of afwezige menstruatiecyclus
•Ontgifting van de baarmoeder en het lichaam
•Snellere genezing en een versteviging van het voortplantingssysteem na de bevalling
• Zorgt voor verstrakking van de vagina, droger en nauwer maken, ze reinigen de baarmoeder en houdt vaginale afscheiding onder controle.


*Emotionele en spirituele voordelen van V steam , vaginale stoom
•Geeft moderne vrouwen de gelegenheid om zich opnieuw te verbinden met de voorouderlijke wijsheid van de baarmoeder
•Bevrijding van opgeslagen emoties en angst
•Toegang tot de vrouwelijke energie die aanleiding geeft tot onze levendige uitstraling
•Verlicht spanning en creëert een staat van gelukzaligheid
•Helpt bij slapeloosheid
•Kan helpen bij genezing door seksueel Trauma
•Bevordert seksuele gemeenschap

Cupping of koppen zetten is een alternatieve geneeswijze waarbij een vacuüm boven de huid van een patiënt gecreëerd wordt door er verhitte glazen of metalen bollen op te zetten. De lucht in deze glazen koelt dan af waardoor er een onderdruk ontstaat.

Het idee is dat je zo de doorbloeding stimuleert en spieren en bindweefsel los masseert. Het zou tevens effect hebben op de meridianen, banen in het lichaam waar volgens de leer van de acupunctuur energie doorheen stroomt.

Lymfedrainage is een massage die in staat is overtollige lichaamsvloeistoffen te verplaatsen, dat wil zeggen, het stimuleert de opname ervan door de haarvaten (zeer fijne bloedvaten) en lymfeklieren en verdrijft het door de filtering die in de nieren plaatsvindt. In deze vloeistof zitten gifstoffen die de gezondheid en het goed functioneren van het lichaam schaden.

Het verschil met de traditionele methode zit in de daadwerkelijke uitvoering van de massage: ritme, druk, snelheid. Hiermee bereiken we de voordelen die gemiddeld 5 sessies van de klassieke methode zouden vergen.
zoals: volumeverlies. Verbeterde spijsvertering, Verbetering van de darmtransit, Activering van de bloedsomloop, Gevoel van lichtheid, vooral in de benen; Silhouet verbetering; Verbetering van cellulitis (oedemateus), Ontspannende effect.

Het is aanbevolen om het 1 of 2 keer per week te doen om de resultaten te behouden, of zelfs een enkele sessie voor een dag dat je een speciale gebeurtenis hebt! De resultaten zijn onmiddelijk, en het lymfestelsel blijft 72 uur na de massage op gang.

Naast het elimineren van vloeistoffen en gifstoffen, bevordert het ook de activering van de bloedsomloop, wat leidt tot al deze voordelen: Ontgift, Verbetert de bloedsomloop, Vermindert cellulitis, Verbetert de oxygenatie en celvoeding, Vermindert stress, Verbetert de spijsvertering, Verbetert de lichaamscontour en het silhouet,  Stimuleert de aanmaak van goede stoffen (serotonine, endorfine, oxytocine)

Contra indicatie:

Trombofilie (neiging om trombose – bloedstolsels – te ontwikkelen door afwijkingen in het stollingssysteem), Griep, Koorts, infecties, Gebruik van antibiotica, Onbehandelde hartproblemen,  Kankerpatiënten moeten toestemming van hun arts overleggen, Nierinsufficiëntie, Open wonden.

Deze massage is speciaal ontwikkeld om het vetweefsel van het lichaam opnieuw vorm te geven – het werkt het vet alsof het plasticine is, om de lichaamscontouren te verbeteren en een nog mooier silhouet te krijgen. De aanbeveling is om het een of twee keer per week te doen om de resultaten te behouden, of zelfs een enkele sessie voor een dag dat je een speciale gebeurtenis hebt!

KUO’S is een professioneel cosmeticabedrijf gevestigd in Alicante, Spanje met meer dan 20 jaar ervaring in deskundige huidverzorging. U vindt KUO’S Professional-producten in de beste schoonheidsinstituten, medisch-esthetische klinieken en spa’s, evenals luxe hotelketens, aanwezig in meer dan 25 landen over de hele wereld. ✨KUO’S geuren is geïnspireerd op aromatische kruiden uit het natuurpark Sierra Mariola en de typische aroma’s en sensaties van de Middellandse Zee. Het is ontspanning en zelfzorg in een flesje. 

De producten zijn: parabenenvrij, gevuld met natuurlijke ingrediënten en dierproefvrij. Ze zetten zich in voor een levensbeschouwing die gebaseerd is op de zoektocht naar wat natuurlijk is en dat geen ingrediënten van dieren bevat (veganistische cosmetica) gecombineerd met de meest geavanceerde wetenschap om zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten te kunnen gebruiken. Kuo’s was het eerste bedrijf met cosmetica zonder parabenen dat gebruikmaakte van in het laboratorium gemaakte alternatieven met actieve ingrediënten die de natuur ons kan bieden.

Maak vandaag nog een afspraak

Het is heel eenvoudig om een afspraak te maken via onze afsprakensysteem.